Natura Viva Verifizierter Partner 

Natura Viva vie sinut luontoseikkailulle omatoimisesti tai opastetusti Itä-Helsingissä, Nuuksion kansallispuistossa ja Teijon kansallispuistossa.  Vuosaaren melontakeskuksesta käsin tutustut kauniiseen Itä-Helsingin saaristoon, opettelet ja hiot melontataitojasi ja vuokraat välineet ja varusteet fatbike-, melonta tai souturetkeen. Cafe Naturassa nautit kahvihetkestä, lounaasta tai ostat mukaan eväät !

Natura Vivan Haukanpesän toimipiste sijaitsee Haukkalammen rannalla Nuuksion kansallispuiston sydämessä. Nuuksion kansallispuiston kallioiset järviylängöt, lukuisat sinisenä kimmeltävät lammet ja vanhat metsät kutsuvat rentoutumaan lyhyelle retkelle tai vaikkapa viikonloppuretkelle. Haukanpesä on erinomainen luontoretken lähtöpiste. Vuokraa kanootti, SUP-lauta, soutuvene tai Fatbike – käy luontoretkelle. 

Natura Vivan Teijon kansallispuiston toimipiste sijaitsee Teijon Matildanjärven rannalla. Teijon kansallispuisto ja historialliset ruukkikylät kutsuvat viihtymään pidemmällekin lomalle. Teijon kansallispuistossa retkeilet perinteisessä järvimaisemassa, sukellat metsän siimekseen ja aistit meren läheisyyden. Historiallinen Mathildedalin ruukkikylä on aivan kansallispuiston vieressä ja sieltä löydät majoitusta, ravintoloita ja kahviloita sekä kylän oman panimon, leipomon ja suklaatehtaan. Natura Viva vuokraa Luontotalolla kajakkeja, SUP-lautoja ja soutuveneitä sekä Fatbike-maastopyöriä.

 

Badge Explorers Choice
Explorers Choice 

Bilder

 • Teijon kansallispuistossa on loistavat mahdollisuudet ulkoilla
  Teijon kansallispuistossa on loistavat mahdollisuudet ulkoilla
  Foto: Natura Viva
 • Pyöräilemässä meren rannalla Itä-Helsingissä.
  Pyöräilemässä meren rannalla Itä-Helsingissä.
  Foto: Natura Viva
 • Melontaretkellä matkalla Tallholmenin saunaan
  Foto: Natura Viva
 • Sonnenuntergang im östlichen Schärengebiet von Helsinki
  Foto: Natura Viva
 • Patikoimassa Nuuksion kansallispuistossa
  Foto: Natura Viva

Neuigkeiten

Natura Viva

Adresse
Harbonkatu 13 
00980  Helsinki
Finnland
Telefon
+358 10 292 4030
Webseite
E-Mail